|
Nasze drogi w Pińczowie i okolicach
|
| Per M |
Dodany dnia 08/04/2010 23:36
|

Główny administrator

Data rejestracji: 09.01.10
|
Witam Was serdecznie, chciałbym abyście napisali które odcinki dróg w Pińczowie lub w ścisłym obrębie są najbardziej niebezpieczne?
(najwięcej wypadków np. przez nawierzchnię lub nie ostrożność)

|
| |
|
|
| JacekKw |
Dodany dnia 14/04/2010 09:33
|
Nowicjusz

Data rejestracji: 20.02.10
|
Batalionów Chłopskich na odcinku od Biedronki do Centrum to szwajcarski ser. A to przecież najważniejsza droga w mieście... |
| |
|
|
| Per M |
Dodany dnia 06/05/2010 22:27
|

Główny administrator

Data rejestracji: 09.01.10
|
Nie wytrzymam więc napiszę od kąd skończyła się zima nikt nie raczy załatać dziury na krzyżówce na ul. Sikorskiego (tj. zakręt i wjazd na Langiewicza) jutro zmierzę linijką i podam głębokość i średnicę + foto to jest prawdziwa miss dziur !!!
Zastanawiam się kiedy chociaż ją załatają ponieważ tam można wyrwać całe zawieszenie !
Ciekawe co na to nasza Władza?

|
| |
|
|
| krzemien |
Dodany dnia 13/05/2010 08:34
|
Nowicjusz

Data rejestracji: 13.05.10
|
co do naszych dróg w Pińczowie to są w stanie STRASZNYM ALE NASZE MIASTO DZIAŁA JAK NAJLEPIEJ ZEBY COŚ Z TYM ZROBIĆ A NAJŁATWIEJ POSTAWIĆ ZNAK DO 30-TU TAK JAK TO ZROBILI KOŁO ORLENU NA GÓRZE I PO SPRAWIE ROBOTA WYKONANA W CAŁYM PIŃCZOWIE DROGI OD PARU LAT SĄ DO DUP.. DOWIEDZIAŁEM SIE ZE DROGA WLOTOWA OD KIELC (KTÓRĄ CODZIENIE PRZEJEŻDZAM) BEDZIE ZROBIONA WÓWCZAS JAK BEDĄ ROBIĆ OBWODNICE PIŃCZOWA PRZEZ WŁOCHY ALE O TEJ OBWODNICY SŁYSZE JUŻ OD PARU LAT TAKZE POCZEKAMY JESZCZE PARE TYLKO ZASTANAWIAM SIE CZY MOIE AUTO TO WYTRZYMA WIEM RÓWNIEŻ ZE MA TERAZ ROBIONA BYĆ DROGA KOŁO STAREJ TARGOWIECY -REPUBLIKI PIŃCZOWSKIECH JAK DOBRZE PAMIĘTAM TYLKO MAM PYTANIE DLA KOGO DLA LUDZI KTÓRZY PRZYJEZDZAJĄ NA TARG TO MOZE PORÓBCIE TAM PARKINGI BO WSZYSKIE ROLNIKI PRZYJEŻDZAJĄ NA UL ARMII KRAJOWEJ I STAWIAJĄ POD KAZDYM BLOKIE AUTO I IDĄ PO PIERTRUSZKĘ TAK ZE MIESZKAŃCY NIE MAJĄ GDZIE POSTAWIĆ SWOICH AUT ZRESZTĄ PISZĄ O ARMII KRAJOWEJ TO TA ULICA JEST MOZNA POWIEDZIEĆ GÓWNĄ DROGO KARETEK DO SZPITALA JAK I DLA MIEJSKIEGO AUTOBUSU MIASTO -GRODZISKO ALE OBWODNICA JAK TO NAZWAŁ MÓJ INFORMATOR KOŁO TARGOWICY BEDZIE ROBIONA BO TAM PRZECIEZ W TYGODNIU PRZEJEŻDZA OKOŁO 5 AUT TAKZE MUSI BYĆ ZROBIONA GÓWNE DROGI TO PORAŻKA DLA PIŃCZOWA ZENADA A PRYKI SIEDZĄ I MAJĄ TO W D.. ZNAKÓW MAJĄ NADTO LUDZIE ILE JESZCZE LAT TEGO MIASTA PIŃCZOWA GŁÓWNĄ WIZYTÓWKA BEDZIE DZIURA
krzemien |
| |
|
|
| pitsss3033 |
Dodany dnia 22/05/2010 18:11
|
Nowicjusz

Data rejestracji: 22.05.10
|
Niebezpieczną drog jest droga powiatowa we wsi skowronno górne gdzie sa te nie bezpieczne zakrety i również nie ma oznakowania .prosze o zajecie sie tą sprawą jakies barierki by sie sprzydały na tych zakretach prosze o jakies informacje na skowronnog@wp.pl |
| |
|
|
| TomaszPuchala |
Dodany dnia 03/07/2010 16:48
|

Nowicjusz

Data rejestracji: 22.02.10
|
Macie racje co do dróg tych i wiele innych dodałbym do listy np wylotowa z włoch na szarbków przez las to jest dopiero masakra dlatego mam małą propozycje co do tych problemów iwielu innych ...
Proszę was o poparcie mojej kandydatury na Radnego do Powiatu Pińczowiskiego
http://tomaszpuch....piwko.pl/ na stronie znajdziecie program który mam nadzieje zrealizować
Edytowane przez TomaszPuchala dnia 25/07/2010 16:56 |
| |
|